Wednesday, September 26, 2007

Back to You


Yeni sezon başladı Amerika'da ve önümüzdeki günlerde bol bol dizi yorumlarını bulabilirsiniz bu sayfalarda. "Back to You" bu sezon merakla beklediğim ikinci sitcom. (birincisini ise Şubat'ta izleyebileceğiz. - The Return of Jezebel James) Dizinin iki yaratıcısı da daha önce Frasier'la rüştlerini kanıtlamış isimler. Başrolde ise Amerikan sitcom'unun en yetenekli isimlerinden ikisi var. Kelsey Grammer (Frasier) ve Patricia Heaton (Everybody Loves Raymond)...

İlk bölümün inanılmaz osüper bir havası yoktu. Sadece normal bir sitcom diyebiliriz. Bu anlamda hayal kırıklığı yaratmış olabilir ki Amerika'da ilk bölümün ratingleri de çok başarılı değildi. Sonuçta bir haber kanalında geçen ve egzantrik karakterlere sahip olan bir komedi çok da orjinal birşey değil. News Radio, Just Shoot Me, Sports Night, Naked Truth gibi pek çok komedi medyanın farklı kulvarlarını kullanarak bu işi yapıyordu. Dizinin asıl dayandığı nokta da zaten içinde geçtiği ortamdan ziyade iki yıldızı aslında. Sürekli didişen iki haber spikerinin eğlenceli kavgaları şu anda "Back to You"nun tek vaadi gibi gözüküyor. İleride yeni ve orjinal birşeyler eklenmezse eğer bu iki büyük oyuncunun birleşmesi hüsran olabilir.

Ben yine de çok sevdiğim iki oyuncuyu yine iyi performanslarla görmekten memnun olduğum için bir süre daha diziyi izlemeyi düşünüyorum.


No comments: